Barnvänliga & Goda frukostbullar utan jäst ca 4 propoints per bulle



Ingredienser

9 små bullar. ca 4 propoints per bulle. Hela degen är 34 propoints

4 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1 msk bakpulver
½ tsk salt
2 msk sirap
3 dl vatten
ett ägg samt solrosfrön till topping

1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjölsorterna, bakpulver och salt i en bunke.

2. Rör ner sirap och vatten i mjölblandningen. Arbeta ihop allt till en deg med en elvisp.

3. Kleta ut 9 bullar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper på.

4. Vispa ägget med en gaffel och pensla sen bullarna med äggvispet. Strö på lite solrosfrön.

5. Grädda bullarna mitt i ugnen, ca 10-15 min.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0