Danska Fullkornspølsehorn



http://www.poelsehorn.dk/

Pølsehorn - 24 st

Ca. 24 st
Ingredienser till Pølsehorn:

7 1/2dl vetemjöl
1 1/2dk fullkornsmjöl
2 1/2 dl ljummet vatten
75 g smör
50 g jäst
2 tsk socker
1 tsk salt
Ca. 500 g. kycklingkorv

Pølsehorn fremgangsmetode:
Gæren udrøres i det lunkne vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser samt 2/3 af melet.
Dejen æltes godt og der tilsættes yderligere mel til dejens konsistens er passende. Dejen til pølsehorn skal gerne klæbe lidt til hænderne, det medfører at pølsehornene ikke bliver tørre og hårde.
Efter æltning hviler dejen tildækket et lunt sted i ca. 15 minutter.

Dejen formes herefter som til 2 franskbrød og hviler yderligere 15 minutter.

Dejstykkerne udrulles til firkanter ca. 15 x 60 cm, som skæres ud i trekanter, ca. 12 stk. hver.

Hver pølse deles i 3 og der lægges et stykke pølse på den brede side af trekanten, der nu rulles sammen om pølsen. Pølsehornene efterhæver tildækket et lunt sted ca. 30 minutter.
Pølsehornene pensles med æg og drysses evt. med sesam eller birkes - alt efter smag og ønske.

Pølsehornene bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter midt i ovnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0