Spenatsoppa med 1st ägg & 2st fullkornsvitlöksbröd a 9 points



  • Portioner: ca 10(4 personer)
  • 8,5 points för hela soppan

    Ingredienser

    Gör så här

    Halvtina spenaten och grovhacka den. Skala och finhacka löken. Fräs spenat och lök i smör några minuter. Pudra över vetemjöl och häll på vatten. Smula i buljongtärningarna och låt soppan koka ca 10 minuter under lock. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och riven muskot. Hårdkoka äggen. Skala och skär äggen i halvor. Servera med fullkornsvitlöksbröd.


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0