Potatis i ugn+dansk hakkebøf+ärtor+bearnaisesås a 19propoints
Ingredienser
- 500 gram hakket oksekød
- ca. 20 g smør
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
Det hakkede kød bliver lidt lettere at arbejde med, hvis du husker at tage det ud af køleskabet, 15 minutter før du begynder at lave mad. Det kan også være en fordel, at have fugtige hænder, mens du former bøfferne.
Del det hakkede kød i 4-6 klumper, form dem til runde flade bøffer, og hak forsigtigt med en kniv i overfladen på begge sider af bøfferne. Sæt en pande på komfuret ved høj varme, og smelt smørret på panden. Læg den første hakkebøf på panden, når smørret er holdt op med at bruse.Kom salt og peber på bøfferne og skru lidt ned for varmen. Steg hakkebøfferne i ca. 3-4 minutter på hver side, og server dem straks.
Ønskes en sprødere skorpe skal bøfferne vendes i mel inden stegning.
Kommentarer
Trackback