Dagens checklista Dag 4

Frukost är 4 points

3 kaffe+1 glas vatten+2 Leksandsknäcke havre+smör+4 skivor Pärson skinka+6 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 0 points

2 kaffe+1 apelsin+1 äpple

Lunch är 7 points

en köttbit+1 matsked aioli+sallad+ 1 glas vatten

Kvällsmat är ca 23 points

Ris+korba+mango chutney+ naanbröd+ 1 glas mjölk

På kvällen är 4 points

4st fyllda choklad+1 nougatstång+1 glas fun light päron

iallt 43 points

Har använt 28 av 49 veckopoints
Dagens motion
15 minuter rask promenad

Är just nu inne på vecka 7 av detta träningsprogrammet

http://iform.se/traning/traningsprogram/lopprogram-spring-5-km

Galettipasta med pesto & champinjoner+stekt lax 15 points


Veckans checklista-viktnedgång 0,9kg

vecka 39- 80,3kg
vecka 40- 78,5kg
vecka 41- 77,4kg
vecka 42- 77,0kg stjärna
vecka 43- 76,0kg
vecka 44- 76,1kg
vecka 45- 74,9kg
vecka 46- ingen vägning
vecka 47- 73,9kg stjärna
vecka 48- 74,4kg
vecka 49- ingen vägning
vecka 50- 74,8kg
vecka 51- ingen vägning
vecka 52- ingen vägning
vecka 1  - 72,9kg
vecka 2  - 72,2kg
vecka 3  - 71,7kg
vecka 4  - ingen vägning
vecka 5  - 71,3kg stjärna
vecka 6  - 71,2kg
vecka 7  - 70,8kg
vecka 8  - ingen vägning
vecka 9  - 71,1kg
Vecka 10- 70,5kg
Vecka 11- ingen vägning
Vecka 12- 70,7kg
Vecka 13- ingen vägning
Vecka 14- ingen vägning
Vecka 15- 70,5kg
Vecka 16- 71,0kg
Vecka 17- 70,1kg MINUS 10 KG (31 veckor tog det! Puh!)


iallt -10,2kg

White choko crisp- Min nya favorit! 3 points

Den är i stil med Lemon Meringue...
... fast bättre!

Dagens checklista Dag 3

Frukost är 4 points

3 kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke havre+smör+2 skivor Pärson skinka+4 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 0 points

2 kaffe+2 apelsiner

Lunch är ca 6 points

3 bitar vitfisk+sallad+rotfrukter+ 1 glas vatten

Kvällsmat är 15 points

Galettipasta med pesto & champinjoner+stekt lax+ 1 glas mjölk
På kvällen
1st 3 points bar+ 2 nougatstång+ 1 glad fun light päron= 13 points

iallt 40 points

Har använt 14 av 49 veckopoints
Dagens motion
15 minuter rask promenad

Coq au vinrester med massor av vitlök, bacon & morötter


Dagens checklista Dag 2

Frukost är 4 points

3 kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke havre+smör+2 skivor Pärson hamburgerkött+4 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 0 points

2 kaffe+2 apelsiner

Lunch är 5 points

2 bitar kyckling+ sallad

Kvällsmat är ca 19points

Rester av coq au vin+ lite morötter i+ lite mer bacon+potatismos+1 glas rödvin

iallt 32 points

Har använt 3 av 49 veckopoints
Dagens motion
15 minuter rask promenad

pasta med ärtor+keso+bacon 17 points (ät tills du blir mätt)


pasta med ärtor+keso+bacon 17 points (ät tills du blir mätt)



pasta med ärtor+keso+bacon+lök+vitlök

Dagens checklista Dag 1

Frukost är 4 points

3 kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke havre+smör+2 skivor Pärson hamburgerkött+6 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 0 points

2 kaffe+2 apelsiner

Lunch är 5 points

laxsallad+1 glas vatten

Kvällsmat är ca 19points

pasta med ärtor och bacon+1 halv franska m smör

iallt 28 points

Har använt 0 av 49 veckopoints
Dagens motion
15 minuter rask promenad

Ett glas rödvin 4 points




http://www.snooth.com/wines/apaltagua/1/0/

Coq au vin med potatis&broccolimos a 14 points per portion


Potatis&broccolimos a 9 points


Fullkornslasagne med fetaostsallad ca 18 points per portion


Fullkornslasagneplattor- hela paketet 35 points


Fetaostsallad a ca 3 points per portion


Ett glas rödvin 4 points


Veckans vägning- plus 500 gram

vecka 39- 80,3kg
vecka 40- 78,5kg
vecka 41- 77,4kg
vecka 42- 77,0kg stjärna
vecka 43- 76,0kg
vecka 44- 76,1kg
vecka 45- 74,9kg
vecka 46- ingen vägning
vecka 47- 73,9kg stjärna
vecka 48- 74,4kg
vecka 49- ingen vägning
vecka 50- 74,8kg
vecka 51- ingen vägning
vecka 52- ingen vägning
vecka 1  - 72,9kg
vecka 2  - 72,2kg
vecka 3  - 71,7kg
vecka 4  - ingen vägning
vecka 5  - 71,3kg stjärna
vecka 6  - 71,2kg
vecka 7  - 70,8kg
vecka 8  - ingen vägning
vecka 9  - 71,1kg
Vecka 10- 70,5kg
Vecka 11- ingen vägning
Vecka 12- 70,7kg
Vecka 13- ingen vägning
Vecka 14- ingen vägning
Vecka 15- 70,5kg
Vecka 16- 71,0kg


iallt -9,3kg

Veckans checklista-viktnedgång 0,2kg

vecka 39- 80,3kg
vecka 40- 78,5kg
vecka 41- 77,4kg
vecka 42- 77,0kg stjärna
vecka 43- 76,0kg
vecka 44- 76,1kg
vecka 45- 74,9kg
vecka 46- ingen vägning
vecka 47- 73,9kg stjärna
vecka 48- 74,4kg
vecka 49- ingen vägning
vecka 50- 74,8kg
vecka 51- ingen vägning
vecka 52- ingen vägning
vecka 1  - 72,9kg
vecka 2  - 72,2kg
vecka 3  - 71,7kg
vecka 4  - ingen vägning
vecka 5  - 71,3kg stjärna
vecka 6  - 71,2kg
vecka 7  - 70,8kg
vecka 8  - ingen vägning
vecka 9  - 71,1kg
Vecka 10- 70,5kg
Vecka 11- ingen vägning
Vecka 12- 70,7kg
Vecka 13- ingen vägning
Vecka 14- ingen vägning
Vecka 15- 70,5kg



iallt -9,8kg

Dagens checklista Dag 3

Frukost är 4 points

3 kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke kardemumma+smör+2 skivor Pärson hamburgerkött+6 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 0 points

2 kaffe

Lunch är ca 10 points

2 stora tortellini med pesto+olika slags sallad o grönsaker

Kvällsmat är ca 19 points

lasagne+rucolasallad med tomat och mozzarella

På kvällen

1st 2pointsbar

iallt 35 points

Har använt 6 av 49 veckopoints

Dagens checklista Dag 2

Frukost är 4 points

3 kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke kardemumma+smör+2 skivor Pärson hamburgerkött+6 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 0 points

2 kaffe

Lunch är 10 points

Morötter+kyckling+en matsked aioli+en matsked chilisås+ 1 glas vatten

Kvällsmat är 9 points

pasta med köttfärsås+råa morötter+ 1 cola light

iallt 23 points

Har använt 0 av 49 veckopoints

Dagens checklista Dag 1

Frukost är 4 points

3 kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke kardemumma+smör+2 skivor Pärson skinka+6 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 0 points

2 kaffe

Lunch är ca 5 points

Kål+broccoli+diverse grönsaker stekt i bland annat olja & soja+sallad+ 1st cherrytomat med getost+1 glas vatten

Kvällsmat är ca 18 points

Blomkålsoppa med 1 1/2 grovt ciabattabröd med smör

iallt 27 points

Har använt 0 av 49 veckopoints

Grovt ciabattabröd a 5 points


Blomkålsoppa med bacon a 8 points



Blomkål+vitlök+potatis+grädde+lök med bacon vid sidan av

Potatisbullar- 3 points per bulle


Bananer stekta i kanel & rörsocker+ vaniljglass med chokladsås a ca 10 points


Frozen Strawberry Daiquiri a ca 6 points



4 cl rom
2 cl pressad lime
2 cl sockerlag
4-6 jordgubbar frysta
ca 0,5 dl krossad is

Cosmopolitan a ca 6 points



2 cl Cointreau
2 cl vodka
1 cl färskpressad lime
2 cl tranbärsjuice 

Hippie- Cuba Blåbär med Sprite Zero a 2 points


sushimåltid a ca 34 points



8st hosomaki-Shake maki N.Y. - lax med vitlök
3st nigri-Foie gras med tryffel & teriyakisauce
6st Spicy salmon roll - lax, chilimajonäs, avokado och gurka
+ edamamebönor med salt, citron & chili

Cider- & bubbeldrink ca 7 points


Bubbel & Edamame bönor med salt & citron


Kaburimaki-Hot poison & Uramaki-Rock n Roll

Kaburimaki-Hot poison innehåller gurka, avokado, gräslök och yamagobo.Toppat med lax, unagisauce och vitlök
Yamagobo
Uramaki- Rock n Roll innehåller tempuraräkor(friterade), spicy sauce,sparris och masago på utsidan

Kaburimaki-Sizzling lax

med lax, avokado, gräslök og basilika. Toppat med lax, ingefära og purjolök. Teriyakisauce till

Nigiri & hosomaki

Grillad lax med vitlök på och hosomaki med avokado

Futomaki-Dynamite lax

innehåller lax, sparris och teriyakisauce

Pålägg till rågbröd


Dagens checklista

Frukost är 4 points

3 kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke kardemumma+smör+4 skivor hamburgerkött+6 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 4 points

2 kaffe+ 2 bananer

Lunch är 10,5 points

2 stekt fläsk+3 potatisar+persiljesås+rivna morötter+ tärnad blodapelsin+1 glas vatten

Kvällsmat är 15 points

4 rågbröd(flexar)+2 matskedar leverpastej+1 ägg+lite majonäs+1 potatis+2 currysill+ 1 glas vatten
på kvällen
2 nougatstång a 10 points+ 15 svenskt smågodisbitar a 15 points+3 glas påskmust light
1 1/2 ägg a 3 points

iallt 61,5 points

Har använt 33,5 av 49 veckopoints

Burger King

Big King: 14p
Chicken Wopper: 15p
Whopper: 18p
King Fries,large: 12p
Mellan Milkshake : 6p
Softice: 5p

Godis (pr 100 g):
Bounty 14p
Kokosbollar: 12p
Mars: 13p
Milky Way: 11p

Dagens checklista

Frukost är 4 points

3 kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke kardemumma+smör+4 skivor hamburgerkött+6 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 2 points

1 kaffe+ 1st banan

Lunch är 6 points

1st stort kycklinglår marinerat i rödvin+blomkålsallad+rödlök+3 bifftomatskivor+sallad+1 glas vatten

Kvällsmat är 18 points

2 glas vatten+2 frikadeller+rödkål+potatis(flexar på potatisen)

iallt 30 points

Har använt 1 av 49 veckopoints

potatis+2 frikadeller+rödkål a 18 points


Falurågrut 1 point per skiva


Påskmust light 0 points


Fullkornsris+Korma kycklingsås+naanbröd+stark&mild mangochutney ca 20 points


Fullkornsris+Korma kycklingsås+naanbröd+stark&mild mangochutney ca 20 points


Dagens checklista

Frukost är 4 points

4kaffe+2 glas vatten+2 Leksandsknäcke kardemumma+smör+4 skivor hamburgerkött+6 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 0 points

2 kaffe+ 2 apelsiner

Lunch är 5 points

lax+sallad+morotsstavar+selleristavar+ 1 glas vatten

Mellanmål är 0 points

1 kaffe+1 äpple

Kvällsmat är ca 20 points

Fullkornsris+Uncle Ben´s indian korma+kyckling+naanbröd+stark & mild mangochutney+ 2 glas vatten

iallt 29 points

Har använt 0 av 49 veckopoints

Saltå Kvarn


Hummus med avokado i + morötter 5 points


God snabbmat a 11 points per portion


Veckans checklista- ingen vägning idag

vecka 39- 80,3kg
vecka 40- 78,5kg
vecka 41- 77,4kg
vecka 42- 77,0kg stjärna
vecka 43- 76,0kg
vecka 44- 76,1kg
vecka 45- 74,9kg
vecka 46- ingen vägning
vecka 47- 73,9kg stjärna
vecka 48- 74,4kg
vecka 49- ingen vägning
vecka 50- 74,8kg
vecka 51- ingen vägning
vecka 52- ingen vägning
vecka 1  - 72,9kg
vecka 2  - 72,2kg
vecka 3  - 71,7kg
vecka 4  - ingen vägning
vecka 5  - 71,3kg stjärna
vecka 6  - 71,2kg
vecka 7  - 70,8kg
vecka 8  - ingen vägning
vecka 9  - 71,1kg
Vecka 10- 70,5kg
Vecka 11- ingen vägning
Vecka 12- 70,7kg
Vecka 13- ingen vägning
Vecka 14- ingen vägning




iallt -9,6kg

Dagens checklista

Frukost är 4 points

2 glas påskmust light+2 Leksandsknäcke kardemumma+smör+5 skivor hamburgerkött+5 skivor inlagd gurka

Mellanmål är 2 points

1 glas påskmust light+ 1st Faluknäcke+smör

Lunch är 6 points

1st fullkornstunnbrödsrulle+smör+3 skivor hamburgerkött+ 1 glas påskmust light

Mellanmål är 5 points

Hummus med avokado i+ morotsstavar+ 1 glas vatten

Kvällsmat är 12 points

Soppa med morot+potatis+klimp+miniköttbullar+ingefära+vitlök+ 2 glas vatten

iallt 29 points

Har använt 0 av 49 veckopoints


Mina tre favoriter just nu- påskmust light,hamburgerkött & Leksands kardemumma knäckebröd


Middag på restaurant- bemärk tomaten! ; )



KALVENTRECOTE  199:-
SERVERAS MED PROVANSKA GRÖNSAKER,
VITLÖKSCREME, RÖDVINSSKY
SAMT ROSTAD POTATIS

Påskgodis


Påskmiddag


Kvibille Cheddar- 3 points per skiva


Ägghalva med rom ca 1 1/2 points


ägg a 2 points


snaps a 2 points glaset 20 ml



Denna gången blev det fläder, men även smultron smakar gott

Påsklamm a 6 points per 125 gram



Påsklamm med olja,rosmarin,vitpeppar & vitlök

Ingredienser:

Gör så här:

Gnid in lammsteken med olja, runt om. Strö på salt, vitpeppar och rosmarin och gnid in med händerna både under- och ovansidan.

Skiva vitlöken. Skär små snitt i köttet och stoppa in vitlökskivorna.

Lägg lammsteken i en ugnsfast form som är ungefär lika stor som steken. Stick in en köttermometer.

Stek i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 1 1/2 timme tills termometern visar 60-70 grader beroende på om du vill ha köttet rosa eller genomstekt. Jag kör 62 grader. Tänk på att köttet stiger 5 grader efter att du tagit ut det och lagt det i aluminiumfolie.

Ta ut steken och rulla in i aluminiumfolie och låt ligga ca 15-30 minuter. Skär köttet i skivor.


Lamm med potatisgratin+haricovertes+ ägg+ mintgele a 11 points


Minikrustader med ägg+lättmajonäs+gräslök a 2 points per styck


Påskägg a 2 points per styck


Fullkornsbullar med sirap a ca 3 points


Saltå Kvarn har klart snyggaste designen


Fullkornsbullar med sirap a ca 3 points



22st a ca 3 points per bulle
50g jäst
0,5 dl rapsolja
1 msk ljus sirap
3 dl fingervarmt vatten
2,5 dl frön från Saltå 4 kornskross
1,5 tsk salt
3 dl grahamsmjöl
3 dl vetemjöl

Gör så här:

1. Smula jästen i en bunke
2. Häll på sirap, olja och vatten
3. Rör med en slev tills jästen löst sig
6. Blanda i salt och alla frön
7. Blanda i mjölet lite i taget. Först grahamsmjölet
sedan vetemjöl. Rör tills degen börjar släppa
kanterna. Den ska dock vara lite kladdig.
8. Arbeta degen först i degskålen, stjälp sedan
upp degen på mjölat bakbord och arbeta den
med händerna i ca 10 minuter.
9. Jäs sedan degen under bakduk till dubbel
storlek i rumstemperatur i 60 minuter.
10. Sätt ugnen på 200 grader
11. Häll degen på mjölat bakbord och dela den
i 22 minibitar och rulla till bullar.
12. Pensla bullarna med vatten. Lägg
dem sedan med ca 5 cm mellanrum på plåt
med bakplåtspapper. Jäs dem under bakduk i
ytterligare 60 minuter.
13. Grädda bullarna tills de är gyllene, i cirka 10
minuter

Pannbiff med hasselbackpotatis, bearnaisesås & ärtor a 19 points


RSS 2.0