Hade inte 2 pkt renskav i frysen, så jag tog lite vad jag hade hemma...





 Skriv ut
 
 
Börje Salmings renskavsgryta a la Katarina
 

 
ProPoints™ värde:    9
Portioner:  4 
 

Ingredienser

 
  1 st Lök   
  240 g Viltskav   
  240 g Renskav   
  200 g Kantareller   
  2 dl Matlagningsgrädde 15%   
  1 st Köttbuljongtärning   
  3 dl Vatten   
  2 msk Fjällbrynt Messmör original   
  1 tsk Timjan   
  3 msk Önos Mor Annas Rårörda Lingon   
  2 msk Smör   
  1 tsk Salt   
  2 krm Salt   
  2 krm Svartpeppar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0